Политика за вътрешния ред в хотела

Ние се стремим да предоставим на всички наши гости изключително високо ниво на комфорт, спокойствие и сигурност. Настоящият Правилник се базира на дългогодишния ни опит, утвърдените стандарти, както и на действащото българско законодателство. Целта на правилника е да подпомогне и да гарантира максималната безопасност и удовлетвореност на гостите на Ваканционен Клуб Ривиера.

Настаняване в хотела:

  • Настаняване - след 14:00 часа.
  • Освобождаване - до 12:00 часа.

Вашето желание за по-ранно настаняване или късно освобождаване ще бъде удовлетворено при възможност, само след предварително уточняване с рецепция и срещу заплащане на съответната такса.

При настаняване, молим всички гости да представят на рецепция документ за самоличност.

Вътрешен кредит:

Ако желаете да използвате услугата „Вътрешен кредит”, е необходимо да предоставите данните на Вашата кредитна карта и да попълните „Формуляр за съгласие“. За повече информация, Ви молим, да се обърнете към рецепция на хотела.

Хотелска ключ-карта:

Молим Ви да се обърнете веднага към рецепция, ако загубите Вашата хотелска ключ-карта. За да Ви бъде издаден дубликат е необходимо да представите лична карта.

Ключ карти няма да бъдат издавани на лица под 18 години.

Молим Ви, да връщате на рецепция хотелската си карта, при напускане на хотела.

Почистване на стаята:

Стаите се почистват ежедневно от 09:00 до 16:00 часа. Ако желаете кърпите Ви да бъдат подменени, Ви молим да ги оставите на пода в банята. Ако сте поставили табела „Не безпокойте“ и след 16:00ч. я смените с „Моля, почистете“, стаята Ви няма да бъде почистена.

Кърпи:

Най-учтиво Ви молим да не изнасяте бели кърпи от Вашата стая.

Информация за хавлия за плаж или басейн ще получите от рецепция.

Достъп до стаята от страна на служители на ВК Ривиера:

За да предоставим на нашите гости едно изключително усещане за чистота и спокойствие, ние си запазваме правото на достъп до стаите, с цел почистване, поддръжка, проверка на състоянието на мебелите и уредите в тях или за да предотвратим нарушаване на вътрешния ред в хотела. Мениджмънтът си запазва правото на достъп до стаи с табела „Не Безпокойте” при спешни случаи, подозрително поведение, повреда на инвентар или нарушаване на вътрешния ред на хотела.

Евакуационни инструкции:

Молим Ви, да се запознаете с инструкциите при аварийни ситуации както и с Плана за евакуация, намиращ се на вътрешната страна на вратата на Вашата стая.

Сейф:

На Ваше разположение, в хотелската Ви стая има сейф. Мениджмънтът на хотела препоръчва да съхранявате ценностите си в него. Хотелът не носи отговорност за пари и ценности, които не са оставени за съхранение в сейф.

Минибар:

Консумацията от минибара се заплаща по обявения ценоразпис.

Ресторанти и барове:

При изнасяне или внасяне на храна и напитки в ресторантите и останалите заведения, се начислява такса, която се определя според вида на артикула.
Молим Ви, да се съобразите с установените норми на поведение и облекло.

Пушене:

Пушенето в стаите и във всички закрити помещения на територията на комплекса е забранено. При констатирано нарушение, към сметката на стаята ще бъде добавена такса в размер на 100 лв.

Охрана:

Ваканционен клуб Ривиера разполага с денонощна охрана. При необходимост звънете на рецепцията на Вашия хотел.
Молим Ви, при напускане на стаята, да проверявате дали вратата е заключена.

Велосипеди/Ховърбордове/Ролери/Скейтбордове:

Използването на Велосипед, Ховърборд, Ролери в стаите и в общите части на хотела е забранено. Хотелът НЕ носи отговорност за инциденти, предизвикани от използването на подобни средства.

Тихи часове:

С цел предоставяне на максимален комфорт и спокойствие на всички гости, Ви молим да съблюдавате следните часове за отдих:

  • От 23:00 ч. до 09:00 ч.
  • От 14:00 ч. до 16:00 ч.

При констатиране на нарушение, Ви молим да се обърнете към рецепция на съответния хотел

Максимално допустимо настаняване:

Максималните капацитети за настаняване във всяко помещение на територията на ВК Ривиера са базирани на противопожарните мерки за сигурност, удобството на нашите гости и не подлежат на промяна.

Повреда или кражба на хотелска собственост:

Всеки гост носи отговорност за нанесените щети (умишлени и неумишлени) на територията на комплекса, причинени лично от него. Хотелът си запазва правото да начисли по сметката на госта, такса за причинената щета, която гостът следва да заплати.

Забравени или изгубени вещи:

Забравени вещи от гост на хотела се съхраняват до 3 месеца.
В случай на изгубени или намерени вещи, Ви молим, да се обърнете към рецепция на съответния хотел.

Паркинг:

Молим Ви, да имате предвид, че паркоместата зависят от наличността и не могат за бъдат резервирани. Хотелът не носи отговорност за нанесена щета върху автомобила Ви на територията на паркинга.

Домашни любимци:

Не се допускат домашни любимци на територията на Ваканционен Клуб Ривиера.

Други:

Отзиви и препоръки може да оставите в книгата за мнения на рецепцията или като попълните анкетна карта.

Не се допуска използването, за комерсиални цели, на снимков или видео материал, заснет на територията на В.К Ривиера.

Персоналът на комплекса е обучен да реагира в ситуации, противоречащи с вътрешния ред. При отказ за съдействие от страна на даден гост и при действия застрашаващи

здравето на гости или персонал на комплекса, имуществото или нормалното провеждане на работния процес, то той ще бъде изведен от хотела. Депозита, преведен по резервацията му ще бъде удържан като неустойка.

Администрацията на хотела може да прекрати предоставянето на услуги на тези гости, които нарушават правилата и не спазват политиката на хотела.

Ръководството на В.К Ривиера си запазва правото да добавя или променя условията и правилата, част от настоящия правилник.

Как да стигнете

Ваканционен клуб Ривиера
9007 Варна, България

GPS координати:
  • Бутик хотел Оазис: 43.273382, 28.040302
  • Ривиера Бийч 5*: 43.272272, 28.038877
  • Империал 5*: 43.276681, 28.042219
  • Лотос 4*: 43.275741, 28.041548
  • Нимфа 3*: 43.278026, 28.042982