Инструкции за резервиране онлайн

Къде да направя своята резервация?

Стъпка 1: Влезте в модула РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН.

Стъпка 2: Изберете желаните от Вас дати за настаняване и напускане на хотела, брой нощувки, брой гости - възрастни и деца /години/и натиснете ТЪРСЕНЕ. Ако желаете да резервирате повече от едно помещение, направете и платете резервациите една по една.

За Ваше улеснение Ви представяме описание на типовете ценови оферти за сезон 2022:

Резервации тип – Refundable – важат следните условия за резервации :

* За резервации в периода: 20.06.2022г. – 11.09.2022г. (включително) - Анулации без неустойка се правят до 7 дни преди датата на настаняване, като се възстановява цялата сума.При анулация след този период като неустойка се удържа сума равностойна на 3 нощувки. В случай на непристигане или по-ранно заминаване общата сума на резервацията се задържа като неустойка. Промени по резервации Не се приемат (смяна на имена, смяна на дати, брой гости)

* За резервации в периода: до 19.06.2022г. (включително) и след 12.09.2022г. (включително) - Анулации до 3 дни преди датата на настаняване се приемат без неустойка, като се възстановява цялата сума.При анулация след този период като неустойка се удържа сума равна на 2 нощувки. В случай на непристигане или по-ранно отпътуване общата сума на резервацията се задържа като неустойка. Промени по резервации не се приемат (смяна на имена, смяна на дати, брой гости)

Резервации по „ Специална цена“ - Refundable - важат следните условия за резервации:

* За резервации в периода: 20.06.2022г. – 11.09.2022г. (включително) - Анулации без неустойка се правят до 10 дни преди датата на настаняване, като се възстановява цялата сума.При анулация след този период като неустойка се удържа сума равностойна на 3 нощувки. В случай на непристигане или по-ранно заминаване общата сума на резервацията се задържа като неустойка. Промени по резервации Не се приемат (смяна на имена, смяна на дати, брой гости)

* За резервации в периода: до 19.06.2022г. (включително) и след 12.09.2022г. (включително) - Анулации до 5 дни преди датата на настаняване се приемат без неустойка, като се възстановява цялата сума.При анулация след този период като неустойка се удържа сума равна на 2 нощувки. В случай на непристигане или по-ранно отпътуване общата сума на резервацията се задържа като неустойка. Промени по резервации не се приемат (смяна на имена, смяна на дати, брой гости)

Резервации по „Non-refundable-rate" - важат следните условия за резервации:

 

* Резервациите са без право на безплатна анулация. В случай на непристигане или по-ранно отпътуване общата сума на резервацията се задържа като неустойка. Промени по резервации не се приемат (смяна на имена, смяна на дати, брой гости)

Политика за деца:

Дете до 2 години се отразява като БЕБЕ в резервацията и се настанява БЕЗПЛАТНО.

Дете на възраст от 2 години до 11.99 години се отбелязва като ДЕТЕ и ползва намаление.

Гост, навършил 12 години към датата на настаняване, се посочва като ВЪЗРАСТЕН.

Стъпка 3: След като изберете желания тип помещение, натиснете РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА.

Стъпка 4: Прочетете и приемете ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ и натиснете ПОТВЪРДИ. В ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ има допълнителна информация, която може да Ви бъде полезна при последната стъпка за резервация – плащане с кредитна/дебитна карта.

Как да се регистрирам?

За да завършите процеса на резервацията е необходимо да се регистрирате като въведете своята лична информация. Ако вече имате създаден профил - въведете Вашето потребителско име и парола и натиснете ВЛЕЗ

Ако сте наши редовни гости, но за първи път правите резервация онлайн е възможно Вашият имейл адрес да е вече въведен в системата ни и да Ви излезе съобщение, че сте вече регистрирани. В този случай, можете да се свържете с нас за съдействие.

Как да заплатя резервацията си?

След като потвърдите детайлите на резервацията си, ще се отвори екран за плащане с банкова карта. Попълнете внимателно данните от картата и натиснете ПЛАЩАНЕ.

# За да можете да използвате дебитна карта за онлайн разплащания, е необходимо да активирате тази услуга и да получите Вашият секретен код, който да попълвате в онлайн разплащанията си.

Активацията може да направите на всеки банкомат (ATM) в мрежата на БОРИКА.

Стъпките, по които може да активирате услугата си и да получите Вашия секретен код са:

1. Поставете Вашата карта в банкомата. Изберете "Други услуги".

2. Изберете от менюто на банкомата опцията "Плащане чрез Интернет".

3. Изберете от менюто на банкомата "Секретен код на БОРИКА".

4. На екрана на банкомата се появява съобщение за успешно генериране на Вашият секретен код.

На касовата разписка, която ще Ви бъде отпечатана, ще намерите секретният код, който Ви е необходим за онлайн разплащания с Вашата дебитна карта.

Важно: В нито един момент по време на създаване на резервацията, плащането или след плащането, Търговецът няма достъп до данните от картата на картодържателя.

# При карти, изискващи допълнителна 3-D автентикация - Verified by VISA или MasterCard SecureCode, се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация.

Ако транcакцията не е успешна, опитайте отново, като внимателно въведете данните от Вашата карта. При повторен отказ, опитайте плащане с друга карта и / или се свържете с Вашата банка картоиздател.

Резервационен номер.

След като плащането мине успешно, на екран ще се появи файл: "Потвърждение на резервация №…". Добре е да разпечатaте или запаметите файла на вашето устройсво, за да го имате за справка, или си запишете номера на резервацията.

Автоматично потвърждение на резервацията Ви, НЕ се изпраща по е-mail.

Ако желаете да проверите вече създадените, заплатени и съхранени резервации е необходимо да влезете в системата чрез бутона Вход за клиенти в началния екран след натискане на бутона въвеждате Вашето потребителско име и парола. Във следващата стъпка се визуализират Вашите резервации с шестцифрени номера.

Фактура.

След обработване на паричната трансакция /2 – 3 работни дни/ ще получите по e-mail сканирана оригинална фактура на физическо лице и потвърждение /бланка/ с номер на резeрвацията.

Ако желаете да получите фактура на фирма, е необходимо да ни изпратите данните на фирмата /наименование, БУЛСТАТ, адрес и МОЛ/ на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . Имайте предвид, че няма да можем да Ви издадем фактура на фирма, ако не получим фирмени данни в деня на плащането. Не забравяйте да ни напишете и номера на резервацията си.

За повече информация, както и при технически проблеми, можете да се свържете с Отдел Резервации на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на телефон: +359 52 386 706

Как да стигнете

Ваканционен клуб Ривиера
9007 Варна, България

GPS координати:
  • Бутик хотел Оазис: 43.273382, 28.040302
  • Ривиера Бийч 5*: 43.272272, 28.038877
  • Империал 5*: 43.276681, 28.042219
  • Лотос 4*: 43.275741, 28.041548
  • Нимфа 3*: 43.278026, 28.042982