Специални предложения

Лоялни клиенти

Членство
i

Членството в програмата и картите за лоялни клиенти са поименни, важат за титуляра и неговото семейство (родители и деца) и не се преотстъпват.

ЗА ДА ЧЛЕНУВАТЕ В НАШАТА ПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ Е НЕОБХОДИМО:

Да сте резервирали 7 и повече нощувки на годишна база за 3 или повече последователни години, директно във ВК Ривиера през модула за онлайн резервации на www.rivierabulgaria.com или да сте направили Вашите резервации по телефон или мейл.

*Не се зачитат престои, в които даден клиент е бил гост чрез туроператор, гост на мероприятие и т.н.

За повече информация, моля свържете се с нас на 0 800 14 334 (безплатен национален номер), +359 52 386 707 / +359 52 386 706 или info@rivierabulgaria.com. Служителите на отдел Резервации на ВК Ривиера ще се погрижат за това, Вие да направите Вашата резервация по възможно най-удобният за Вас начин.

10%

Намаление от цените за нощувки за всички преиоди и всички хотели при престой от минимум 7 нощувки.

*Намаленията за лоялни клиенти не се комбинират с отстъпки за ранни записвания или за дълги престои, както и с други оферти.

Получаватe първи всички специални оферти и промоции - важи за гостите, предоставили електронен адрес.

ВИП зареждане на стаята при пристигане за гости при престой от минимум 7 нощувки

Посрещане с чаша шампанско

До -15%

отстъпки от предоставяните услуги в СПА центровете на ВК РИВИЕРА

* Ваканционен Клуб Ривиера си запазва правото да променя привилегиите за картодържатели.

ВАЛИДНОСТ:

Изпълняване на условието за седем нощувки на годишна база за 3 или повече последователни години гарантира членството в програмата след изпълнението на критерия.

Всеки член на лоялната програма на ваканционен клуб Ривиера получава своята годишна поименна карта за ползване на посочените услуги при настаняване на Рецепция.

При неизпълнение на критерия за последователност или брой нощувки гостът губи членството си в лоялната програма за следваща година.

Специални предложения