Специални предложения
Резервирай

Състояние на морската вода във Ваканционен клуб Ривиера

Скъпи гости и приятели на Ваканционен клуб Ривиера,

Информираме Ви, че Вашето здраве и комфортен престой в нашия комплекс е наш основен приоритет и по тази причина иницираме акция за мониторинг на чистотата на морската вода в акваторията на комплекса. Изпитването беше възложено на независимата лаборатория „Лемна Екоинвест – България“ АД.

Със заявка № 285/07.07.2023 бяха изпратени проби от морската вода в акваторията на Ваканционен клуб Ривиера, които бяха анализирани по метода за изпитване на БДС: EN ISO 7899-2:2003; БДС EN ISO 9308-3+AC:2004; ВЛМ №17:203 (идентификация на използваните стандарти или валидирани методи). Изпитването беше проведено от инж. А. Тенева и Ст. Петрова.

Резултатите от изследването ясно и недвусмилено показват, че водата на акваторията на Ваканционен клуб Ривиера, Златни пясъци е кристално чиста, отговаря на всички стандарти и не крие рискове от бактериални или чревни заболявания, причинени от чревни ентерококи или ешерихия коли и в нея няма наличие на тежки метали.

Нещо повече: всички басейни в комплекса са с минерална вода, чиито лечебни свойства са познати и прилагани от векове. Медикъл СПА център Ривиера Бийч разполага с оборудване за балнео лечение и предлага различни видове процедури за профилактика и лечение на:

- Усложнения от възпалителен и дегеративен характер на опорно-двигателния апарат;

- Посттравматични състояния;

- Болкови синдром;

- Нарушения на двигателната функция;

- Заболявания на периферна и централна нервна система;

- Заболявания на дихателната система;

- Кожни проблеми;

- Ендокринни заболявания и обменни усложнения.

Ако искате да научите повече за СПА обектите и балнео терапиите във Ваканционен клуб Ривиера, можете да кликтене тук, а ако искате да резервирате Вашата мечтана СПА почивка за цялото семейство на морския бряг, кликнете тук и разгледайте специалните предложения с All Inclusive настаняване в петзвездния хотел Ривиера Бийч и четиризвездния хотел Нимфа. Очакваме Ви!

Специални предложения