Специални предложения
Резервирай

За 19-та поредна година Ваканционен клуб Ривиера беше домакин на конференция на Булатом

През месец юни Ваканционен клуб Ривиера, Златни пясъци, беше домакин за 19-та поредна година на традиционната международна ядрена конференция, организирана от Сдружение Български Атомен Форум (БУЛАТОМ). Сред гостите на конференцията бяха някои от най-реномирани експерти в областта на ядрената енергия, както и посланици на страни от Европейския съюз.

За Ваканционен клуб Ривиера беше чест да приеме всички 220 гости на конференцията и да направи техния престой максимално конфортен. Програмата на конференцията се проведе в три дни. Лекциите и семенирите на конференцията се проведоха в специално оборудваната Зала "Ривиера", която побира до 300 души и е с площ от 178.2 кв. м. и в зала "Семинарна", която е с капацитет до 90 души и с площ от 83.6 кв. м.

През трите дни на събитието гостите бяха настанени в нашия петзвезден хотел Ривиера Бийч. За гостите на конференцията беше организиран VIP обяд и Welcome коктейл в ресторант La Tarrasse в бутик хотел Оазис. Между конференциите за нашите гости бяха организирани кафе паузи, където те имаха възможност да се насладят на шедьоврите на нашите chef готвачи и сладкари.

За нас беше огромна чест и удоволствие да бъдем домакин на конференцията на Булатом. Ако и Вие искате да организирате при нас Вашето фирмено събитие, семинар или тийм билдинг, кликнете тук разгледайте нашите предложения за конферентен туризъм.

Специални предложения