Специални предложения

Резервации

Ваканционен клуб "Ривиера"
Резервирай

Подарете си почивка, където морският бряг среща природата

Позволете на сетивата си да се докоснат до фин златен пясък, гален от кристална морска вода, нежен морски бриз, смесен с аромата на вековна гора и уникален хидротермален източник на първа линия до морето.

ПРОСТОР

0
хил. кв. м. фин пясък

СПОКОЙСТВИЕ

0
хектара затворен комплекс

ГЛЕДКА

0
стаи, апартаменти и мезонети с изглед към морето

Балнеология

0
+ лечебни процедури

ИЗБОР

0
хотела на първа линия за всеки вкус

ЗАБАВЛЕНИЯ

0
+ локации за развлечение

Бързо, сигурно, изгодно - резервирайте онлайн сега

Уважаеми гости, препоръчваме Ви да използвате възможността да резервирате и заплатите престоя си директно, през нашия он лайн резервационен портал, което ще ускори процеса на приемане, обработка, потвърждение и гарантиране на резервацията Ви. Чрез него Вие сами създавате резервацията си и управлявате процеса на плащане, като в нито един момент Ваканционен клуб Ривиера няма достъп до данните от вашата банкова карта.

Как да резервираме онлайн?

Къде да направя своята резервация?

Стъпка 1: Влезте в модула "РЕЗЕРВИРАЙТЕ ОНЛАЙН".

Стъпка 2: Изберете желаните от Вас дати за настаняване и напускане на хотела, брой нощувки, брой гости - възрастни и деца /години/и натиснете ТЪРСЕНЕ. Ако желаете да резервирате повече от едно помещение, направете и платете резервациите една по една.

За Ваше улеснение Ви представяме описание на типовете ценови оферти за сезон 2023:

Резервации тип – RR-Refundable – важат следните условия за резервации:

  • За резервации в периода: до 18.06.23г. (включително) и след 11.09.2023г - Анулации без неустойка се правят до 1 ден преди датата на настаняване, като се възстановява цялата сума. При анулация след този период като неустойка се удържа 30% от дължимата за резервацията сума. В случай на непристигане или по-ранно заминаване общата сума на резервацията се задържа като неустойка. Промени по резервации не се приемат (смяна на имена, смяна на дати, брой гости)
  • За резервации в периода: 19.06-10.09.2023г. (включително) - Анулации до 3 дни преди датата на настаняване се приемат без неустойка, като се възстановява цялата сума.При анулация след този период като неустойка се удържа 30% от дължимата за резервацията сума. В случай на непристигане или по-ранно отпътуване общата сума на резервацията се задържа като неустойка. Промени по резервации не се приемат (смяна на имена, смяна на дати, брой гости)

Резервации по Специална оферта или Специална цена - Refundable - важат следните условия за резервации:

  • Анулации без неустойка се правят до 14 дни преди датата на настаняване, като се възстановява цялата сума. При анулация след този период като неустойка се удържа 100% от дължимата за резервацията сума. В случай на непристигане или по-ранно заминаване общата сума на резервацията се задържа като неустойка. Промени по резервации не се приемат (смяна на имена, смяна на дати, брой гости)

Резервации с отстъпка за Ранни записвания* до 28.02.2023г - важат следните условия за резервации:

*отстъпката за Ранни записвания  е валидна до 28.02.23г за резервации с престой от минимум 3 нощувки през целия сезон

  • За резервации в периода: до 18.06.23г. (включително) и след 11.09.2023г - Анулации без неустойка се правят до 5 дни преди датата на настаняване, като се възстановява цялата сума. При анулация след този период като неустойка се удържа 30% от дължимата за резервацията сума. В случай на непристигане или по-ранно заминаване общата сума на резервацията се задържа като неустойка. Промени по резервации не се приемат (смяна на имена, смяна на дати, брой гости)
  • За резервации в периода: 19.06-10.09.2023г. (включително) - Анулации до 10 дни преди датата на настаняване се приемат без неустойка, като се възстановява цялата сума. При анулация след този период като неустойка се удържа 30% от дължимата за резервацията сума. В случай на непристигане или по-ранно отпътуване общата сума на резервацията се задържа като неустойка. Промени по резервации не се приемат (смяна на имена, смяна на дати, брой гости)

Политика за деца:

  • Дете до 2 години се отразява като БЕБЕ в резервацията и се настанява БЕЗПЛАТНО.
  • Дете на възраст от 2 години до 11.99 години се отбелязва като ДЕТЕ и ползва намаление.
  • Гост, навършил 12 години към датата на настаняване, се посочва като ВЪЗРАСТЕН.

Стъпка 3: След като изберете желания тип помещение, натиснете РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА.

Стъпка 4: Прочетете и приемете ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ и натиснете ПОТВЪРДИ. В ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ има допълнителна информация, която може да Ви бъде полезна при последната стъпка за резервация – плащане с кредитна/дебитна карта.

Как да се регистрирам?

За да завършите процеса на резервацията е необходимо да се регистрирате като въведете своята лична информация. Ако вече имате създаден профил - въведете Вашето потребителско име и парола и натиснете ВЛЕЗ

Ако сте наши редовни гости, но за първи път правите резервация онлайн е възможно Вашият имейл адрес да е вече въведен в системата ни и да Ви излезе съобщение, че сте вече регистрирани. В този случай, можете да се свържете с нас за съдействие.

Как да заплатя резервацията си?

След като потвърдите детайлите на резервацията си, ще се отвори екран за плащане с банкова карта. Попълнете внимателно данните от картата и натиснете ПЛАЩАНЕ.

# За да можете да използвате дебитна карта за онлайн разплащания, е необходимо да активирате тази услуга.

Активацията може да направите на всеки банкомат (ATM) в мрежата на БОРИКА.

Важно:В нито един момент по време на създаване на резервацията, плащането или след плащането, Търговецът няма достъп до данните от картата на картодържателя.

# При карти, изискващи допълнителна 3-D автентикация - Verified by VISA или MasterCard SecureCode, се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация.

Ако транcакцията не е успешна, опитайте отново, като внимателно въведете данните от Вашата карта. При повторен отказ, опитайте плащане с друга карта и / или се свържете с Вашата банка картоиздател.

Резервационен номер.

След като плащането мине успешно, на екран ще се появи файл: "Потвърждение на резервация №…". Добре е да разпечатaте или запаметите файла на вашето устройсво, за да го имате за справка, или си запишете номера на резервацията.

Автоматично потвърждение на резервацията Ви, НЕ се изпраща по е-mail.

Ако желаете да проверите вече създадените, заплатени и съхранени резервации е необходимо да влезете в системата чрез бутона Вход за клиенти в началния екран след натискане на бутона въвеждате Вашето потребителско име и парола. Във следващата стъпка се визуализират Вашите резервации с шестцифрени номера.

Фактура.

След обработване на паричната трансакция /2 – 3 работни дни/ ще получите по e-mail сканирана оригинална фактура на физическо лице и потвърждение /бланка/ с номер на резeрвацията.

Ако желаете да получите фактура на фирма, е необходимо да ни изпратите данните на фирмата /наименование, БУЛСТАТ, адрес и МОЛ/ на имейл: info@rivierabulgaria.com . Имайте предвид, че няма да можем да Ви издадем фактура на фирма, ако не получим фирмени данни в деня на плащането. Не забравяйте да ни напишете и номера на резервацията си.

За повече информация, както и при технически проблеми, можете да се свържете с Отдел Резервации на e-mail: info@rivierabulgaria.com или на телефон: +359 52 386 706

Обади се сега

Запазете Вашата незабравима почивка сега на нашият безплатен телефон за резервации от България.

(+359 52) 386 706
Обади се сега

Форма за запитване

Специални предложения